Tervetuloa lukemaan matkakertomus kesän 2012 reissustamme halki Euroopan ja takaisin hiilidioksidipäätöistä välittämättä!

lauantai 4. elokuuta 2012

Alennuksia ja "alennuksia"

Aamulla lähdimme ajamaan Metzingeriä kohti moottoriteitä pitkin. Ulmin ja Stuttgartin välillä oli varsin paljon liikennettä ollakseen lauantaiaamu (jolloin rekkaliikenne loistaa poissaolollaan). Onneksi kaikki "staut" oli Ulmin suuntaan, joten menoamme haittasi lähinnä vain tietöiden aiheuttamat rajoitukset. Monin paikoin Saksaa autobahneja ollaan leventämässä kuusikaistaisiksi, ja niistä johtuen työmaita oli runsaasti.

Nyt on Outlet-City koettu. Hämmästyttävä pikkukaupunki jollaisia Saksassa on 13 tusinassa, mutta tämän keskusta-alueen kupeet on vallattu uudenaikaisilla myymälöillä. Osassa on Outlet-idea selvästikin tajuttu oikein, kuten Esprit, Jack & Jones ja Hugo Boss. Viimeksi mainitusta oli ihan pakko allekirjoittaneen ostaa vaaksan paksuinen pino paitoja. Ensin ihmettelimmekin sitä, että varsin paljon ihmisillä oli Hugo Bossin kasseja liikkeen aiheuttamaan hintamielikuvaan nähden.




Muutamat liikkeet taas tuntuivat olleen paikalla siksi, että siellä pitää näkyä - otetaan nyt esimerkiksi Armani ja Burberry - tai sitten se vain johtuu suhteellisesta varattomuudestani :) Jos niin ajattelee, niin niissähän sitä pääsee parhaaseen säästöön, jos normaalihinnaltaan tonnin asuste onkin tarjouksessa vain 699 € .....

Pysäköinti on niin naurettavan hintaista, että edelleen naurattaa. Auto oli hallissa neljä tuntia ja maksoi 2,50 €

Paluumatkan ajoimme pienempiä teitä pitkin. Pidimme tauon pienellä levähdyspaikalla nauttien Marikan aamulla keittämiä kanoja  lisukkeiden kera. Nam!

Illan ohjelmassa on "disco", siitä huomenna (selvittyämme) lisää.... tai sitten ei :)

1 kommentti: