Tervetuloa lukemaan matkakertomus kesän 2012 reissustamme halki Euroopan ja takaisin hiilidioksidipäätöistä välittämättä!

torstai 26. heinäkuuta 2012

Yksi vuorokausi

Lähtö on huomenna illalla. Natalia on pakannut melkein kaiken valmiiksi, Petellä on vielä vaatteiden osalta aherrettavaa perjantai aamuksi. Tässähän voidaan noudattaa periaatetta, että mukaan pakataan juuri sen verran vaatteita, kuin tilaa kontissa on jäljellä. Tai ei ihan täyteen, että jää vielä tilaa ohittamattomille tarjouksille ;)

Pari pientä hankintaa jäi kuin jäikin vielä aamuksi. Ilmapatjaa varten varuiksi pitää hankkia pieni ilmapumppu siltä varalta, jos sähköä ei ole saatavissa välittömässä läheisyydessä. Toiseksi autossa olisi varapyörän lisäksi syytä olla myös tunkki.

Asiapapereista olemme ottaneet valokopiot varmuuden vuoksi. Seuraavaksi pitää keksiä fiksu paikka mihin ne piilottaisi pahimman varalle.
Alkuillasta kävimme vielä "tarkastuslistan" läpi, joten suuria puutoksia ei pitäisi varustuksessa olla.

Tai on vielä yksi juttu. Vaikka navigaattori onkin ihan hyvä, niin mukana matkassa onn hyvä olla myös paperikartta. Se helpottaa "suurien linjojen" hahmottamista ja vaihtoehtojen etsintää navigaattorin ehdottamien suorien ja nopeiden (lue: tylsien) sijaan. Niitä pitäisi löytyä Peten kätköistä, siis jonkun purkamattoman muuttolaatikon pohjalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti