Tervetuloa lukemaan matkakertomus kesän 2012 reissustamme halki Euroopan ja takaisin hiilidioksidipäätöistä välittämättä!

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Ängelholm. Ruotsi

Saavuimme iltapäivällä ihmeellisen sattuman kautta Ängelholmiin, muutama kymmenen kilometriä Helsingborgista pohjoiseen. Sattuman nimi oli tietenkin paikallinen ilmailumuseo ;D
Ängelholms Flygmuseum on lopetetun F10-laivueen tiloissa Ängelholmin lentokentän laidalla. Museo on pieni, mutta kattava Ruotsalaisen toisen maailmansodan jälkeisen aikakauden ilmavoimien kalustosta.

Sisäänkäynti
Pukuja
  

Draken varuskunnan kentällä
Lisää museokuvia suomalaisella ilmailufoorumilla, Flightforum.fi

Sitten majoituimme leirintäalueelle ihan kaupungin tuntumaan. Kallis paikka, mutta toisaalta saamme myös kuunnelle elävää Ruåtsalaista tanssimusiikkia pitkälle iltaan... On täällä muutenkin palvelut kunnossa, sosiaalitilat siistejä yms.
Rantaa myrskyisenä iltana

Nämä ruotsalaiset ovat siitä vekkuleita, että vaikka omistaisi eurooppalaisen leirintäkortin, niin ne myyvät väkisin ruotsalaisen vastineen, 140kr. Murr...

Täällä on hienot on hiekkadyynit heti leirintäalueen vieressä. Valitettavasti alkuillasta tullut pieni sadekuuro vesitti aikeemme pulahtaa mereen. Päivällä oli täällä eteläpäässä sellaiset 26-28 astetta, nyt iltasella sellainen mukava parikymmentä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti