Tervetuloa lukemaan matkakertomus kesän 2012 reissustamme halki Euroopan ja takaisin hiilidioksidipäätöistä välittämättä!

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Täpinöissä

Taisi olla kummallakin pientä matkakuumetta, sen verran levottomia "painajaisia" pyöri päässä yöaikaan.

Nyt on loput puutteet täydennetty ja kutakuinkin kaikki pakattu - Peten vaatteita lukuunottamatta (mutta senhän jo arvasi).

Pissapoikaongelman sai korjattu kahdella keinolla. Ensinnäkin - auttaa jos pissapojasssa on ylipäätään nestettä....   Toiseksi, kuskin puolen suutin oli ilmeisesti pesussa painunut sisäänpäin ja se ruikki nesteet jonnekin konepellin alle. Sen sain helposti ruuvimeisselillä nostettua paikoilleen.

Tankilla kävin Kalliosolantien kohdalla olevalla Nesteen kylmäasemalla, siinä on tietääkseni lähiseutujen halvimmasta päästä oleva dieselin hinta. Tänään noteeraus oli 1,479 joka on ihan kohtuullinen. Muutama viikko sitten dieseliä sai siitä jopa 1,439 hintaan.

Kannattaa yrittää suomen dieseleillä suoraan Ruotsin ja Tanskan läpi, sillä niissä keskihinta pyörii lähempänä 1,6 €/l. Saksassa sen pitäisi olla karvan verran suomen hintaa edullisempaa.
http://www.aaireland.ie/AA/Motoring-Advice/Petrol-Prices.aspx

Mutta nyt vaatteet kassiin ja menoksi!

---edit ----
Kummallisia aikaleimoja näissä blogeissa, kokeilenpa saako korjattua tuon blogin ajan joksikin muuksi tällä hetkellä vallitsevasta "Pasific Daylight Timestä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti